GlassBox

Eleganten steklen razstavni in oglaševalski prostor, ki je obenem tudi mobilen in ga je možno najeti na različnih lokacijah.

Eleganten steklen razstavni in oglaševalski prostor, ki je obenem tudi mobilen in ga je možno najeti na različnih lokacijah.

Več kot le ...

Razstavni boxi so sicer prilagojeni avtomobilski industriji, saj so takšnih dimenzij, da je lahko razstavni eksponant kateri koli osebni avtomobil. Vendar to ne pomeni, da je primeren samo za to!
Če si želite masovne in dizajnerske izpostavitve na privlačnih lokacijah, je Box primeren za vse druge izdelke, produkte ali storitve.
Ena izmed ključnih prednosti oglaševanja v razstavnih boxih je analitični sistem, ki meri, koliko ljudi se giblje okrog njega in koliko časa se le-ti zadržujejo ob njem. Razstavni boxi so ena izmed redkih oblik zunanjega oglaševanja, ki omogočajo neposredno merjenje učinkovitosti oglaševanja. 

Poskrbimo za vse!

V primeru, da se odločite za najem razstavnega boxa, izvedemo celotno storitev. To pomeni, da poskrbimo za lokacijo, električno napeljavo, osvetlitev, zvok, vzdrževanje, čiščenje, montažo, postavitev eksponata, lepljenje nalepk, tisk in montažo oglasnega panoja ter nastavitve interaktivnega zaslona. Vi morate le priskrbeti razstavni eksponat, grafično podobo za panoje in del vsebine za interaktivni zaslon. 

Stalni lokaciji

GlassBox Citypark

Box je postavljen pred glavnim vhodom v nakupovalni center Citypark, tik pred njim pa se nahaja kavarna, kar omogoča še dodatno število radovednih pogledov.
Notranje dimenzije boxa so (ŠxDxV): 2,3 m x 5,8 m x 2,2 m.
Zunanje dimenzije so (ŠxDxV): 2,7 m x 6 m x 2,6 m. 

GlassBox Aleja

Box je postavljen na promenadi pred glavnim vhodom, kjer se nahajajo številne kavarne in omogočajo čudovit pogled na GlassBox.
Ta box je nekoliko drugačen, saj je večji (6 x 3 m) in dodatno osvetljen z reflektorji, na vseh štirih stranicah ima LED svetlobne panoje, odpiranje drsnih vrat na obeh daljših stranicah pa omogoča dodatno uporabnost.

Ostale lokacije

Poleg dveh stalnih lokacij imamo na voljo še nekaj drugih, kjer je možno razstavljanje v GlassBoxu:
- Kolosej
- Supernova Rudnik
- Europark Maribor
- Citycenter Celje
- Planet Koper
- Planet Tuš Kranj

Na vašo željo poskrbimo tudi za nove lokacije. Prav tako je možen najem steklenih boxov za razstave, sejme in ostale dogodke na kateri koli lokaciji. 

Želite izvedeti več o oglaševanju v GlassBoxu?

Pokličite nas na 059 069 012 ali pa nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Lahko pa nas preprosto kontaktirate preko spodnjega obrazca:

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.